Fontanel Finals 2013

Het is weer zover, alle vierdejaars studenten hebben hun werk waarschijnlijk al klaar en zijn druk bezig met het opbouwen van hun expositie. We bieden weer een helder overzicht zodat je precies weet waar en wanneer je de nieuwe lichting studenten kunt bewonderen.

Ook deze keer hebben we extra ons best gedaan om er een mooie site bij te maken op Fontanelfinals.nl!

Thomas Moes

Het overzicht van alle eindexamenexposities
Van de Willem de Kooning Academie te Rotterdam en Minerva te Groningen tot aan de Hogeschool voor de Kunsten te Utrecht en de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten te Den Haag, ze staat er allemaal in!

Elke kunstacademie heeft z’n eigen ontworpen pagina met daarop alle informatie die je nodig hebt om te zien wanneer je waar moet zijn. Zit je op één van die academies? Deel ‘m dan vooral met je vrienden en familie, zodat zoveel mogelijk mensen langskomen.

Screen Shot 2013-06-17 at 10.24.09 AM

Young Talent 2013: Interviews met afstudeerders
Net als voorgaande jaren selecteren we ook dit jaar weer de meest opvallende afstudeerders en geven we ze een podium om wat meer over zichzelf en hun werk te vertellen. Deze keer scout Vormplatform met ons mee! De komende weken zal deze pagina steeds meer gevuld worden!

» Check de Young Talents

young-talents-thumb

Wil jij één van de Young Talents worden?
Wil jij één van de Young Talents worden? Dan heb je twee opties:

1. Fontanel scouts
Naast Thomas, Erik en ik hebben we dit jaar meer scouts die persoonlijk langs gaan bij de exposities. Zo helpt collega designblog Vormplatform ons met de nominaties van de Young Talents, gaat ons team van bloggers ook langs en hebben we een aantal topbureaus die ook op zoek gaan. Nu maar hopen dat je gekozen wordt..

2. Stuur zelf je werk in
Je maakt natuurlijk meer kans als je je werk zelf ook instuurt. Dan kun jij ons in alle rust vertellen over jouw afstudeeropdracht. Hoe je dat doet, dat lees je hier.

Hoe gaat het nu met..?
Vorig jaar interviewden we de Young Talents van 2012. Een jaar later zijn we natuurlijk erg benieuwd hoe het nu met ze gaat. De komende weken kun je lezen hoe zij ‘het zwarte gat’ na hun afstuderen hebben ervaren, of ze een baan hebben gevonden en waar ze mee bezig zijn.

12tips

12 tips van topbureaus
Net afgestudeerd? Dan wordt het tijd om je eigen boterham te verdienen in plaats van te leven van je studiefinanciering ;)
Fontanel Jobs vroeg 6 van Neerlands meest toonaangevende ontwerpbureaus waar zij hun jonge talent op selecteren. 12 tips voor een next-level portfolio van Achtung!EdenspiekermannSupersteilMangrove, Resoluut en TamTam op Fontanel Finals!

» 12 tips voor een next-level portfolio

22_-_Banner_bottom