Fontanel Jobs bestaat 2 jaar!

Fontanel Jobs bestaat 2 jaar! Zo’n verjaardag is altijd een goed moment om even stil te staan en te kijken wat je bereikt hebt de afgelopen tijd. Sinds de vorige verjaardag is er een hoop gebeurd. In deze special een klein overzicht van de veranderingen en wat cijfers van het afgelopen jaar.

Thomas Moes

De vernieuwde Fontanel Jobs
Precies een jaar na de lancering van Fontanel Jobs ging in september vorig jaar de vernieuwde website live. Met de learnings uit de eerste versie van de site zijn veel verbeteringen doorgevoerd: zoals een handigere zoekfunctie, een overzichtelijkere vacaturepagina en een aantrekkelijker bedrijfsprofiel. Maar ook aan de achterkant is er voor onszelf én voor bedrijven veel verbeterd.

Veel werk aan de site moesten we voorheen handmatig doen en dat nam veel tijd in beslag. Met de nieuwe site is een hoop werk geautomatiseerd, waardoor we weer meer tijd hebben kunnen besteden aan ons andere kindje: Fontanel.nl.

11_b_reclame_-_Homepage_new

Fontanel Finals
Naast een nieuwe site hebben we meer gedaan. Zo hebben we bij ons jaarlijkse overzicht van alle eindexamenexposities van kunstacademies in Nederland Fontanel Finals, Fontanel Jobs ook een plekje gegeven:

We vroegen zes van de meest toonaangevende Nederlandse ontwerpbureau’s waar zij hun jonge talent op selecteren. Het resultaat zijn deze 12 tips bij het vinden van een baan. Achter de schermen zijn we stiekem al bezig met de Fontanel Finals van dit jaar, binnenkort meer!

Fontanel Finals 2012

Fontanel Jobs + Vitra
Dit jaar waren we ook erg benieuwd naar de diversiteit van de creatieve werkplekken in Nederland. Daarom organiseerden we samen met meubelfabrikant Vitra een actie op de Fontanel Jobs Facebook.

De uiteindelijke winnaar was het ontwerpbureau Studio Airport, die €5000 aan Vitra meubels gewonnen heeft, met onderstaande inzending. Binnenkort worden de meubels geplaatst en zullen we het resultaat met jullie delen!

Fontanel Jobs + Vitra Winnaar

De cijfers
Gelukkig zien we ook een hoop van de verbeteringen met de nieuwe site terug in de cijfers. En dat is natuurlijk één van de belangrijke dingen voor een vacaturebank. Om jullie wat meer inzicht te geven hebben we een overzichtje gemaakt:

Fontanel Jobs stats

Verder zijn er ook een hoop leuke vacatures geplaatst het afgelopen jaar door ontwerpbureau’s en bedrijven als Booking.com, Achtung!, Boondoggle, Coolblue, Iens, LIDL, Momkai, Present Plus, Thonik en Ziggo om er een paar te noemen. Alle bedrijven die wat geplaatst hebben vind je bij ons bedrijfsoverzicht.

€100 korting bij het plaatsen van een vacature
Omdat we 2 jaar bestaan, krijgen alle bedrijven die deze maand een vacature plaatsen €100 korting! Ken jij nog iemand die een vacature vervuld moet hebben, dan is dit de kans om dat een stuk goedkoper te krijgen op Fontanel Jobs. Plaatsen van een vacature met korting doe je hier.

Wat vind jij van Fontanel Jobs?
We zijn heel trots op Fontanel Jobs, maar we weten dat er nog veel verbeterd kan worden. Daarom willen we jullie graag een paar simpele vraagjes stellen. Hoe meer mensen dat doen, hoe meer we de site kunnen verbeteren. Is er iets wat je mist? Is er iets wat verbeterd kan worden? Laat het ons weten: het invullen kost je maar 3 minuten en je helpt ons er enorm mee!

» Vragenlijst: Wat vind jij van Fontanel Jobs