MENU

Short story

30 april - Willem van Roosmalen

Waar de hele blogosphere (weer) los gaat op Rihanna (NSFW), vond ik het contrast met het werk van Clarity Haynes inspirerend. Haar manier om vrouwelijkheid neer te zetten in haar meest ruwe vorm is ongewoon te noemen. Haar werk onderzoekt thema’s als ziekte, ouderdom en de verandering van het lichaam. In haar eigen woorden: “I am interested in the many ways the body changes throughout a lifetime, and in the ways in which we create and change our bodies”.

Auteur

Willem van Roosmalen

Co-founder Fontanel. Helpt merken als freelance strateeg en grafisch ontwerper. Schrijft over schoonheid: ontwerp, kunst, fotografie, illustratie en interieur..alles met een verfijnd esthetisch randje.LinkedIn.

meer op Fontanel

Short story

30 april - Willem van Roosmalen

Het is eigenlijk heel simpel. Emma Mulder vraagt illustratoren een illustratie te maken bij haar gedichten. Nog maar net begonnen, maar er zitten nu al wat pareltjes tussen.

Een van Twee

Short story

Schoonheid

30 april - Willem van Roosmalen

Het abstracte begrip roept meer vragen op dan antwoorden. De toegevoegde waarde van schoonheid is voor mij klaarhelder. Dat is een krachtig gevoel dat ook in anderen op te roepen is. Maar zwart op wit blijft het lastig te duiden. In het teken van de lancering van HTC’s nieuw...

Lees verder

Short story

30 april - Willem van Roosmalen

Waar de hele blogosphere (weer) los gaat op Rihanna (NSFW), vond ik het contrast met het werk van Clarity Haynes inspirerend. Haar manier om vrouwelijkheid neer te zetten in haar meest ruwe vorm is ongewoon te noemen. Haar werk onderzoekt thema’s als ziekte, ouderdom en de verandering...

Lees verder